Válasszon nyelvet:

Vitalion Klub Hivatalos oldala a FACEBOOKON . YOUTUBE | LETÖLTÉSEK . Képzések

   Menü
BEMUTATKOZÁS

Köszöntelek oldalamon

Csatlós Lászlóné Csvila Erzsébet vagyok. Amint a képről is kitűnik, sajnos nem a fiatal korosztályhoz tartozom. Férjem, három gyermekem és nyolc unokám aranyozzák be életemet. A Vitalionnal 15 évvel ezelőtt találkoztam! Azóta lelkes fogyasztója és forgalmazója vagyok, tagsági számom: 11602.

A HRI - termékcsalád  megalkotója TERRY GALLAGHER 72 éves biokémikus professzor. Névadó és fő készítményünket a HRI-vitaliont, amerikai egyetemi kutatások alapján fejlesztette ki 1990-98 között.

Hogy miért a vitalion és miért kötődöm olyan erősen a Vitalion Klubhoz? Mert rövid időn belül magamon és családom tagjain tapasztaltam a készítmények  kiváló hatását.

Klubtag vagyok egy fogyasztói hálózatban, ahol nem dolgunk és nincs is kompetenciánk sem diagnosztizálni, sem terápiát javasolni! A saját és környezetünk tapasztalatait viszont megoszthatjuk az érdeklődőkkel, ha ez segít a döntés meghozatalában.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, HÍVJÁL!!!  és akkor szívesen tájékoztatlak  arról, hogyan lehet a készítményekhez a forgalmi árnál lényegesen kedvezőbben hozzájutni.

"Az álmok és vágyak csak teljesítmény által valósulnak meg."

-"
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot,

  ami hiányzik.   Ha nincs szeretet mindegy mink van, az

  sohasem lesz elég ". /Dan Millman/
 BÉKESSÉGGEL,  BŐSÉGGEL, ÖRÖMMEL, SZERETETTEL  TELI  BOLDOG  2 0 1 9 -es
                                      ESZTENDŐT   KÍVÁNOK! Elérhetőségem:

06-70-45 3 45 21  telefonon, vagy írj E-mailt a

csicsi65@gmail.com    címre. 

Köszönöm, hogy figyelmet szenteltél levelemre, szeretettel várom jelentkezésed!